Rezidor kåret til verdens mest etiske hotellselskap – for syvende år på rad

Tenktetanken Ethisphere Institute, som er verdensledende i å definere og utvikle standarder for etisk forretningsvirksomhet, anerkjente nylig Rezidor Hotel Group som et av verdens mest etiske selskaper – for syvende år på rad, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

I ti år har Ethisphere kåret verdens mest etiske selskaper. De anerkjenner selskaper som lever som de lærer, som jobber målrettet for å sikre at tillit er en del av selskapets DNA, og som, ved å gjøre dette, skaper nye bransjestandarder, ved å implementere morgendagens best practice, allerede i dag.

– Tildelingen fra Ethisphere er en anerkjennelse av vårt arbeid med å skape og opprettholde sterke retningslinjer og standarder for selskapet, og vårt arbeid med å gi våre medarbeidere et inspirerende arbeidsmiljø. At vi mottar prisen for å være et av verdens mest etiske selskaper, for syvende år på rad, er en gledelig anerkjennelse for alle våre 40.000 medarbeidere, sier Wolfgang M. Neumann, President og CEO for Rezidor Hotel Group.

At Rezidor Hotel Group, som har Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hotellene i Norge, tildeles prisen for syvende år på rad, understreker selskapets forpliktelser til å drive etisk forretningsvirksomhet, og sikre langsiktige verdier for gjestene, kundene, medarbeiderne, leverandører, myndigheter og investorer.

– Selskaper stoler på at vi i Ethisphere kontinuerlig setter høye standarder for hvordan de skal opptre, og vurderer selskapenes måloppnåelse. De som går foran med et godt eksempel, knyttet til områder som omhandler innbyggerne og selskapets integritet, samtidig som de er transparente, skaper større verdier for sine investorer, samfunnet, kundene og medarbeiderne. Det gir solide fordeler for de ansvarsfulle selskapene. Gratulerer til alle i Rezidor Hotel Group for å ha blitt anerkjent som et av verdens mest etiske selskaper, sier Timothy Erblich, Chief Executive Officer i Ethisphere.

The World’s Most Ethical Company-tildelingen er basert på the Ethisphere Institute’s Ethics Quotient™ (EQ). Det er et rammeverk som er utviklet gjennom flere års undersøkelser, og som er grundig vurdert av ekspertpanelet til Ethispheres World’s Most Ethical Company Methodology Advisory Panel. EQ tilbyr en metode som muliggjør kvantitativ vurdering og måling av et selskaps resultater og initiativer, på en objektiv, konsistent og standardisert måte. Informasjonen som samles inn, viser et omfattende utvalg av selskapenes definerte kriterier av kjernekompetanser.

Tildelingen fant sted i mars 2016. Hele listen over 2016 World’s Most Ethical Companies finnes her: ethisphere.com/worlds-most-ethical/wme-honorees/