#MeetinNorway

7. september arrangerer NCB igjen #MeetinNorway, for alle som har interesse av og jobber på det internasjonale møtemarkedet. Om du er destinasjonsselskap, PCO, DMC, enkelthotell, hotellkjede, kongressenter eller eventbyrå, vil du få faglig påfyll og møte kollegeer fra hele Norges meetingsbransje. Denne gangen i samarbeid med Norges Varemesse og Thon Hotel Arena.

Tema for dagen er:

«How to stand out from the crowd, and compete with the rest of the world»

Det internasjonale møtemarkedet er konkurranseutsatt, og hele verden kjemper om de samme kundene. Hvor viktig er et godt samarbeid mellom alle aktører på destinasjonen? Hvilke muligheter gir det å stå styrket sammen? Dette er noe de ønsker å sette fokus på denne dagen. I den forbindelse har de invitert spennende internasjonale foredragsholdere, for å sette fokus på dette temaet, i kampen om å vinne internasjonale møter og events til Norge.

Se program og meld deg på her!

Foto: Frode Aasheim, Daglig Leder i NCB, som var konferansier under HSMAI Møte- og Eventbørsen i januar.