Ny sjef på Thon Hotel Vårsøg

Tor Rune Halset overtar som ny hotelldirektør på Thon Hotel Vårsøg. I forbindelse med overtagelsen, er det også inngått en avtale om driftssamarbeid mellom Hammerstuene og Thon Hotel Vårsøg, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Konstituert direktør Monica Selvik er svært glad for å kunne gi stafettpinnen videre til Halset, som har lang erfaring fra hotell- og restaurantdrift. Nå ser den nye direktøren frem til å bygge videre på Selviks gode arbeid. Tor Rune Halset har stor tro på at driftssamarbeidet mellom Hammerstuene og Thon Hotel Vårsøg vil bli til glede for kunder og ansatte på Øra og Skei.

Han har lang fartstid innen hotell, salg og service. I tillegg til erfaringen fra hotellbransjen, har han jobbet med salg innenfor kosmetikk- og parfymebransjen i 15 år. På midten av 1980-tallet startet han karrieren på Thon Hotel Vårsøg, som den gang het Surnadal Hotel. Videre jobbet han to perioder på Leangkollen Hotell i Asker, hvor ansvarsområdet hovedsakelig var drift. Halset har, som eier, videreutviklet driften av Hammerstuene, som nå skal drives sammen med Thon Hotel Vårsøg.

– Denne oppgaven her er noe som trigger hotellmannen i meg. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne utfordringen. Samtidig føler jeg meg både ydmyk og spent, med tanke på det ansvaret jeg har fått. Det blir givende å bli lagleder for et spennende team, som skal få hjulene til å spinne fremover for hotellet, og ikke minst, for bygda, sier den ferske hotelldirektøren.

Styreleder Leif Storvik i driftsselskapet ønsker Tor Rune velkommen til hotellet, det gjør også konserndirektør hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen, Morten Thorvaldsen.

Fakta om Thon Hotel Vårsøg

Thon Hotel Vårsøg ligger på Skei, sentrum av Surnadal, og er et flott utgangspunkt for å oppleve Nordmøre. Hotellet byr også på konferanser i majestetiske omgivelser, eller et avslappende opphold, med kultur- og matopplevelser.

Thon Hotel Vårsøg er et Conference-hotell
70 gjesterom
Konferansefasiliteter med kapasitet for inntil 300 personer
Gratis trening på Surnadal Trenings- og Velværesenter
Gratis parkeringsplass utenfor hotellet

Fakta om Hammerstuene

Hammerstuene ligger i en gammel kjøpmannsgård på Surnadalsøra.
Hammerstuene driver restaurant, med det mål å skape gode opplevelser for diverse selskaper.
I tillegg har Hammerstuene åtte gjesterom.

Foto: Tor Rune Halset, hotelldirektør på Thon Hotel Vårsøg. Foto fra Thon Hotels.