Nytt hotell på Arlanda

Sommeren 2019 åpner Nordic Choice storhotellet Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får 463 rom, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Nye Comfort Hotel på Arlanda Airport vil ligge like ved SkyCity, med direkte tilgang til butikker, restauranter og flyavganger ut i verden. Storhotellet, som åpner sommeren 2019, vil kunne tilby gjestene 463 rom, restaurant, skybar og treningsrom.

Nordic Choice Hotels driver fra før Clarion Hotel Arlanda Airport, men ser en økt etterspørsel etter både overnattings- og serveringstilbud på flyplassen.

– I 2012 åpnet vi Clarion Hotel Arlanda Airport, og hadde store forventninger. Enorme for å være ærlig. Og de har levert. Belegget øker for hvert år. Utfordringen nå er at etterspørselen etter overnatting i direkte nærhet til flyplassterminalene, er større enn hva vi forutså, og hva vi har kapasitet til. Vi er derfor veldig glade for å kunne utvide på Arlanda, med et nytt Comfort Hotel, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Hotellet blir en ekte rebell i Arlandas tilbud til sine reisende. Comfort-hotellene kutter ut det unødvendige, og setter i stedet alt fokus på god service, et urbant tilbud og en herlig miks av business og fritid. Til attraktive priser.

Det nye hotellet er blitt mulig etter en prosess hvor eieren av eiendommen, Swedavia, søkte etter en hotelldriver med muskler og erfaring, til å være med i den store utviklingen som nå pågår på Arlanda Airport.

– Etter en nøye prosess, har vi valgt Nordic Choice Hotels som driver av vår nye hotellsatsing. Nordic Choice har tidligere etablert det store Clarion-hotellet på Stockholm Arlanda Airport, på en utmerket måte. Det nye hotellet kompletterer tilbudet, gjennom å møte etterspørselen fra den moderne fritidsreisende. Vi investerer mye i utviklingen av en helt ny flyplass-by, for å styrke forutsetningene for svensk vekst og tilgjengelighet, sier Karl Wistrand, adm. direktør og konsernsjef i Swedavia.

Byggingen av det nye hotellet vil starte våren 2017, og er planlagt å være klart til å ta imot de første gjestene sommeren 2019.