THE THIEF Nord-Europas beste hotell

Leserne av den verdensledende reiselivsbibelen Condé Nast Traveler har kåret THE THIEF til det beste hotellet i kategorien Nord-Europa. Kåringen viser at skandinaviske hotell hevder seg i kampen om internasjonale gjester, skriver hotellet i en pressemelding.

– Vi er så stolte at vi dirrer her på Tjuvholmen. Gåsehud fra topp til tå. Disse leserne er de mest reisevante i verden, og vi rangeres som nummer én. Ingen norske hoteller har tidligere toppet denne listen. Jeg kan ikke gjøre annet enn å sende en takk til alle på hotellet. Dette er deres pris, sier hotelldirektør Jarle Moen.

I år ga totalt 300.000 lesere sin stemme i de ulike kategoriene i Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards, om lag dobbelt så mange som i 2015. Den gang kom THE THIEF på plass nummer 22, mens i år topper hotellet listen. Kåringen viser at skandinaviske hoteller har fått en sterk posisjon på det internasjonale hotellmarkedet. Teksten fortsetter under bildet.

Jarle Moen, Thief Executive Officer, THE THIEF. Foto fra THE THIEF
Jarle Moen, Thief Executive Officer, THE THIEF. Foto fra THE THIEF.

– Hvis man ser på både kategorien Nord-Europa og poengnivået, så begynner hotellene i våre naboland virkelig å hevde seg. Og det er ekstremt viktig. Dette er turister med høy kjøpekraft, stort nettverk og store forventninger. Lenge var Norge ekskludert fra deres radar, men de siste årene har vi gjort kvantesprang for å tiltrekke oss denne kategorien av besøkende, sier Petter A. Stordalen, styreleder og eier av Nordic Hotels & Resorts, som drifter THE THIEF.

Over 70 prosent av THE THIEFs gjester kommer fra utlandet. Hotellet har opplevd en eksplosiv økning i interessen fra Asia, Midtøsten og USA.

– Internasjonal oppmerksomhet, som Condé Nast Travelers kåring, har selvfølgelig bidratt til dette. Samtidig er det viktig å understreke at på THE THIEF behandles alle gjester som rockestjerner, og alle rockestjerner som gjester. Uansett om de kommer fra Norge eller utlandet, sier Jarle Moen.

Toppfoto: THE THIEF by night. Fotograf: Marte Garmann.