Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap for fjerde år på rad

AirlineRatings.com har har for fjerde år på rad kåret Norwegian til «Europas beste lavprisselskap», skriver flyselskapet i en pressemelding. Juryen roser selskapet for å utfordre bransjen, ved å tilby passasjerer et kvalitetsprodukt til en lav pris.

– Vi setter stor pris på denne annerkjennelsen for fjerde år på rad. Alle i Norwegian arbeider hardt hver dag, for å sikre at våre passasjerer får en god reiseopplevelse, og vi er takknemlige for at det arbeidet vi gjør som selskap, blir verdsatt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Norwegian har revolusjonert lavprisbransjen med sitt prisbelønte produkt. Andre flyselskaper har forsøkt å stoppe deres innovasjon og lave priser. Derfor var det åpenbart at Norwegian skulle få denne anerkjennelsen, sier AirlineRatings.coms sjefredaktør Geoffrey Thomas.

Les mer om kåringen her.

Foto: Kabinansatte om bord i en av Norwegians Boeing 737-800. Fotograf: Bo Mathisen.