Connect med HSMAI

Du og dine kolleger er invitert på juletreff med HSMAI på Vérité på Aker Brygge tirsdag 13. desember.

Dette blir siste arrangement med HSMAI før jul og derfor vil HSMAI invitere deg til en hyggelig juleavslutning, hvor vi byr på foredrag, gratis vin og øl fra 17.00 (øl og vin mellom ca kl 18.00 og 20.00), og Vérité byr på deilig snacks.

pastedgraphic-1

Vi starter kl. 17.00, med foredrag i 2. etasje. Du vil møte Baard Persson Vaage (t.v), regionsjef Østlandet fra X OFFICE Business Solution. Han vil holde et gnistrende foredrag om Betalingsløsninger – Trendene som avgjør suksess i 2017:

Markedet for betalingsløsninger er i enorm endring. Nye betalingsformer, som uten-navnVipps, Mobilepay og mCASH med flere, er i ferd med å endre markedet. Du er velkommen til foredrag med HSMAI, for å lære mer om temaet betaling. Baard Persson Vaage kommer fra X OFFICE Business Solution for å beskrive de trendene han ser i markedet. Vi vil også legge vekt på at du som medlem kan stille spørsmål etter foredraget og i pausene, for å lære mer om temaet.

Etter foredraget, mellom cirka kl 18.00 og 20.00, inviterer HSMAI på vin, øl og snacks (som HSMAI-medlem er dette gratis for deg).

Eventbrite - Connect med HSMAI

Vi håper å se deg og dine kolleger på Vérité på Aker Brygge tirsdag 13. desember. Du finner Vérité her:

HSMAI Region Europe Annual Gold Partners:

RateGain-Logo