Grand inviterer Oslo på besøk

Grand hotel har vært gjennom en periode med omfattende renovering og modernisering. Hotellet, som i over 100 år har vært hele Oslos stolthet, inviterer nå hele Oslo inn for å ta en titt på resultatet, heter det i en pressemelding.

For å feire at en ny epoke er begynt, ønskes små og store velkommen til en liten førjulssmak av hotellets nordiske luksus. Den 18. desember, mellom klokken 11.00 og 13.00, fylles lobbyen og bankettområdet med internasjonal kunst, musikk, smakfulle fristelser og god julestemning. Det blir anledning til å hilse på nissen og Grand Hotel sin egen juleengel.

– Vi gleder oss til å vise frem nye Grand Hotel til Oslos befolkning og tilreisende til byen, sier  hotelldirektør Fredrikke Næss.

Grand Hotel – kom og ta en titt!

Toppfoto: Den nye lobbyen på Grand Hotel i Oslo. Foto fra Grand Hotel.