Thon Hotels er kundenes favoritt

Thon Hotels inntar både første- og andreplassen, og har fem av sine hoteller på topp 10-listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Det er Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Jeg er ydmyk, fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt, fordi de ansatte på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester. Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå, og vi kom på andreplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell. Det er gøy, sier hotelldirektør hos Lars Petter Mathisen.

Unikt hotell utenfor storbyen

Andreplassen går til Thon Hotel Lofoten i Svolvær, mens Thon Hotel Rosenkrantz Bergen havner på fjerde plass. Thon Hotel Fosnavåg og Thon Hotel Kautokeino ligger på henholdsvis syvende og åttende plass i årets kåring.

– Jeg er kjempestolt og beæret over å havne på en liste som gjestene selv, ikke bransjen, velger. Berg-Hansen har mange forretningskunder, og vi har jobbet hardt og målrettet mot kurs- og konferansemarkedet i mange år. Vårt hotell ligger i en by med 4000 innbyggere, men vi har klart å skape noe unikt utenfor storbyen, sier hotelldirektør hos Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Berg-Hansen Reisebureau forteller at det er mer enn 60.000 hotellvurderinger som førte til topp 10-listen.

– Våre kunder er primært forretningsreisende. I tillegg har vi også en god vekst på privatreise-markedet. Denne kåringen er basert på evalueringer fra våre kunder, om deres vurdering av hotellopphold bestilt gjennom Berg-Hansen. Samlet er det kommet inn over 60.000 hotellvurderinger i 2016. Vi ser at våre kunder setter pris på de grepene Thon Hotels har gjort de siste årene. Hele fem av ti hoteller på favorittlisten er et Thon-hotell. Det er bare å gratulere Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, som er kåret til favoritthotellet blant våre kunder, sier June Aronsen Jakola, som er Hotell & Ferie-leder hos Berg-Hansen.

Satser på design, teknologi og mat

Høsten 2016 vant Thon Hotel Lofoten førsteplassen i den årlige Twinings-konkurransen om å servere Norges beste frokost, hvor 400 hoteller deltok. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo kom på andreplass.

– Thon Hotels har satset stort på design, teknologi og mat, og det er veldig moro å se hvordan dette vises i kåringer som denne. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og det at Berg-Hansens kunder kårer fem av våre hoteller blant deres ti favoritthoteller, betyr mye for oss, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, har, i samarbeid med interiørarkitekt Trond Ramsøskar, stått bak oppussingen av samtlige Thon-hoteller på listen.

Her er årets topp 10-liste:

  1. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
  2. Thon Hotel Lofoten
  3. Farris Bad
  4. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
  5. The Thief
  6. Clarion Collection Hotel Helma
  7. Thon Hotel Fosnavåg
  8. Thon Hotel Kautokeino
  9. Hotel Continental
  10. Scandic Nidelven

Berg-Hansen Reisebureau er et reisebyrå i Norge med 450 ansatte. Firmaet ble startet opp i 1875, og eies i dag av Aircontactgruppen AS.

Les mer om kåringen her.

Foto: Thon Hotel Rosenkrantz’ hotelldirektør Lars Petter Mathisen, Olav Thon og konsernsjef Morten Thorvaldsen. Fotograf: Oliver Orskaug