Nordic Choice Hotels i samarbeid med Royal Caribbean

Skandinavers lyst til å trekke mot sydligere breddegrader i vintermånedene, har aldri vært større. Fra og med i dag tjener medlemmer i Nordic Choice Club bonuspoeng på fremtidige reiser med Royal Caribbean, og i tillegg vil de motta unike tilbud fra selskapet, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Nordic Choice Hotels’ medlemsklubb har inngått et samarbeid med cruiseselskapet Royal Caribbean International. Nordic Choice Club-medlemmer får nå 15.000 bonuspoeng når de booker cruisereiser med selskapet.

– Vi vil gi våre medlemmer så mye som mulig for lojaliteten deres. Nå som Kong Vinter endelig er kommet til Norge, er det mange som velger solfylte strender, palmer og sydlige strøk i tiden fremover. Fra nå av får de også hele 15.000 bonuspoeng innsatt på Nordic Choice Club-kontoen, for cruisereiser, og det kommer godt med resten av året. Vi er veldig glade for dette samarbeidet, og er overbevist om at dette er noe våre medlemmer kommer til å få mye glede av, sier Nicolay Corneliussen, Head of CRM & Loyalty i Nordic Choice Hotels.

– Vi er svært glade over muligheten til å presentere våre fantastiske cruise for Nordic Choice Club-medlemmene. Vi håper mange nå får øynene opp for den unike og varierte ferieformen cruise er, sier Ellen Stebekk, Head of Marketing and PR, RCCL.

Nordic Choice Clubs medlemmer kommer fremover også til å få unike tilbud fra Royal Caribbean.

Medlemmer som vil tjene bonuspoeng på sine cruisereiser, må huske på å legge inn sitt Nordic Choice Club-medlemsnummer på Royal Caribbeans hjemmeside når de bestilller.

Foto: Fra dekkene ombord på «Harmony of the Seas». Foto fra Royal Caribbean.