Norwegian lanserer nye ruter til Kroatia og øker rutetilbudet på populære sommerruter

Norwegians ekspansjon fortsetter: Stavanger og Trondheim får direkteruter til Pula i Kroatia, Bergen får sommerrute til Gran Canaria. I tillegg økes rutetilbudet på en rekke sommerruter, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er glade for å kunne tilby direktefly til Pula, både fra Stavanger og Trondheim. I tillegg åpner vi en sommerrute fra Bergen til Gran Canaria. Vi øker også antall avganger på populære feriedestinasjoner, slik at passasjerer skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Selskapet vil tilby en ukentlig avgang mellom Stavanger og Pula på fredager, med oppstart 2. juni. Ruten mellom Trondheim og Pula flys én gang i uken, på søndager, med oppstart 18. juni.

Fra Oslo øker Norwegian antall avganger til Verona, Bordeaux, Milano, Varna, Argarve/Faro, Dublin, Sicilia/Catania, Helsinki, Pisa/Toscana, Pristina, Gran Canaria Tenerife og Madrid. Fra Trondheim økes rutetilbudet til Split og Malaga.

Fornyelsen av Norwegians flåte fortsetter i 2017, med levering av ni Boeing 787-9 Dreamlinere, 17 Boeing 737-800 og seks Boeing 737 MAX.

– Bare i år vil vi motta 32 splitter nye fly. Dette betyr at vi vil tilby våre passasjerer mange nye og spennende ruter fremover. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord i våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier Thomas Ramdahl.

Norwegians flyflåte er en av de de yngste og grønneste i verden, med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år.

Foto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian