Scandic forlenger med Norges Håndballforbund

Norges Håndballforbund og Scandic har valgt å forlenge samarbeidet med fire nye år. Scandic er offisiell sponsor og leverandør av hotelltjenester til håndballandslagene, og til alle regionene i Håndball-Norge ut 2020, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Samarbeidet mellom Norges Håndballforbund og Scandic er ikke bare viktig for landslagene, men for hele bredden i norsk håndball. Mer enn 120.000 medlemmer i Norges Håndballforbund får nå gode sportspriser på overnatting og andre hotelltjenester når de ute på reise eller skal spille cup de neste fire årene.

– Fornyelse av avtalen viser at når partene jobber langsiktig med samarbeid og utvikler dette, oppnår vi positive effekter for alle involverte. At Scandic fortsetter å investere betydelige beløp i norsk håndball, er en videre bekreftelse på Norges Håndballforbunds ønske om langsiktighet, og at vi gjennom dette skaper gode verdier for våre partnere, sier Erik Langerud, generalsekretær i NHF.

Alt for sporten

Idretten er en viktig partner for Scandic, som satser både mot grasrota og bredde- og toppidrett, under mottoet «Alt for sporten».

– Vi i Scandic er svært stolte av å være offisiell sponsor for Norges Håndballforbund. Vi jobber hver dag med å sørge for de gode gjesteopplevelsene, som små og store håndballspillere trenger, blant annet gjennom tilpassede sportsmenyer, en prisvinnende frokost, og, ikke minst, komfortabel overnatting, sier markedsdirektør Tine Birkeland.

Samtidig som hotellkjeden ønsker både å bidra til nye store idrettsøyeblikk, har de også en forretningsmessig tilnærming til sponsing, som en del av hotellkjedens totale markedskommunikasjon, og at det skal bidra til mer trafikk til hotellene.

– Gjennom denne avtalen håper vi å bidra til nye store øyeblikk på håndballbanen, som vi er blitt så vant til med håndballjentene, og nå sist med håndballgutta i VM. Vi ser også et potensial i å tiltrekke oss mer trafikk til våre hoteller, blant annet i forbindelse med turneringer og cuper, forteller Birkeland.

Landslagene trives på Scandic

Når landslagene er på samling og skal spille kamper, er de avhengig av god søvn og riktig mat, for å kunne prestere sitt ytterste med flagget på brystet. Både utøvere og støtteapparat setter stor pris på å komme tilbake der de vet at deres behov er godt ivaretatt.

– Scandic er en samarbeidspartner som har vist stor forståelse for våre behov når det gjelder overnatting og servering når vi er på samling, og spesielt når vi har andre nasjoner på besøk. Vi opplever at personalet yter stor grad av gjestfrihet og fleksibilitet, sier Thorir Hergeirsson og Christian Berge, landslagssjefene for henholdsvis håndballjentene og håndballgutta.

Foto: NHFs generalsekretær Erik Langerud og Scandics markedsdirektør Tine Birkeland. Foto fra Scandic Hotels.