Royal Caribbean bygger verdens største cruiseskip

Royal Caribbeans nyeste skip, «Symphony of the Seas», er under bygging, og vil med det bli verdens største cruiseskip – enda litt større enn sine tre søsterskip, skriver rederiet i en pressemelding.

Det 26. skipet i Royal Caribbeans flåte vil bli levert i april 2018, og allerede i dag starter salget. Skipet vil seile sin første sesong i Middelhavet, med Barcelona som avreisehavn. Skipet vil ha fast avreise hver søndag, til spennende destinasjoner, som Barcelona, Palma de Mallorca, Marseilles, La Spezia (Firenze/Pisa), Roma og Napoli (Capri).

«Symphony of the Seas» vil bli enda litt større enn det som til nå har vært verdens største, søsterskipet «Harmony of the Seas». Skipet vil bli på hele 230.000 bruttotonn, og vil ha 28 flere lugarer enn «Harmony».

Royal Caribbean kan nok en gang love sine gjester et nytt, banebrytende skip, med fantastiske fasiliteter. De tre søsterskipene har allerede fått verdensomspennende anerkjennelse og stor oppmerksomhet. Blant annet for sine syv skipsområder, som består av: Central Park, med hele 10.600 planter, Boardwalk, Royal Promenade, bassengområde, barneområde, spa og trening, og underholdning. Alt dette videreføres i flåtens nykommer.

Andre populære fasiliteter som også videreføres, er Perfect Storm, en trio av vannsklier; Ultimate Abyss, den høyeste rutsjebanen til sjøs; underholdning i Broadway-klasse; og Bionic Bar, som blir drevet av robot-bartendere.

«Symphony of the Seas» feirer åpningsåret og sin første sesong med seilinger i Middelhavet sommeren 2018. Fra november 2018 vil skipet seile syv-netters cruise i Karibien. Cruise med «Symphony» kan bookes allerede fra 8. mars 2017.

Foto: RCCLs «Symphony of the Seas». Foto fra Royal Caribbean.