Årets Unge Hoteliér 2016 ny direktør på Clarion Hotel Bergen Airport

I fjor kåret HSMAI ham til Årets Unge Hoteliér. Nå tiltrer Espen Hammersvik stillingen som direktør for nye Clarion Hotel Bergen Airport, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Jeg er ufattelig glad for, og stolt av, å tre inn i rollen som hotelldirektør på et av Norges flotteste hoteller. Sammen med den fantastiske gjengen som jobber på hotellet, skal vi skape gode hotellopplevelser for våre gjester. Flesland går en svært spennende tid i møte, og jeg kan love store mengder med energi, mot og begeistring, sier Espen Hammersvik, nyslått hotelldirektør ved Clarion Hotel Bergen Airport.

Hammersvik er 34 år og et ekte hotelltalent. Samtidig med studiene på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, gikk han gradene på Bølgen & Moi, fra servitør til daglig leder. De siste fire årene har han vært Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Admiral i Bergen. I fjor gikk han til topps i HSMAIs kåring av Årets Unge Hotelier. Driftsdirektør i Clarion Norge, Terje Ropstad, gleder seg til å se Hammersvik i aksjon på Flesland.

– Vi syns det er utrolig morsomt når talenter som Espen tar stegene videre. Nå får han muligheten til å drive et fantastisk hotell, sammen med dyktige kolleger. Vi gleder oss til å se hva gjengen på Flesland finner på fremover. Det blir et levende hotell, det er helt sikkert, sier han.

Hammersvik vil om kort tid innta direktørrollen, og er tydelig på hva som blir hans viktigste prioritering, når konkurransen på markedet på Flesland blir tøffere.

– Konkurranse skjerper oss, og vi skal sørge for å fortsatt være det naturlige førstevalget for våre gjester. Vi skal by på fantastisk service i alle ledd, Fleslands beste restaurant i Kitchen & Table, flotte rom, med utsøkte senger, konferanseavdeling med flust av muligheter, og en sammensveiset gjeng med pasjonerte medarbeidere, som vil gjøre sitt ytterste for å gi våre gjester en super opplevelse, sier han.

Ifølge Hammersvik skiller et flyplasshotell seg mye fra et hotell beliggende midt i en by. Dette gjelder også i Bergen.

– Flyplasshoteller har ikke like mange valgmuligheter som et hotell midt i byen, og det er derfor viktig å skape aktiviteter, og gjøre hotellet til et levende og pulserende sted. Her ligger det en spennende utfordring, og jeg brenner for kreative og innovative løsninger. Jeg gleder meg stort til å komme i gang, avslutter han.

Foto: Espen Hammersvik, direktør ved Clarion Hotel Bergen Airport. Foto fra Clarion Hotel.