Barnefamilie med mastergrad i kaos vinner hotellopphold

Torsdag 1. juni kunngjorde Quality Hotel at de var på jakt etter en barnefamilie med mastergrad i kaos, til å teste ut sitt sommerkonsept. Den heldige familien er nå funnet, og inviteres til Quality Hotel Skjærgården helgen 16.–18. juni, ifølge en pressemelding fra hotellkjeden.

«Har du for mye jobb, for lite søvn, et lass med ventende klesvask og minst ett barn med tilsynelatende utømmelig energi? Fortvil ikke, Quality Hotel inviterer nå én heldig familie til Sørlandets skjærgård for å teste ut sitt sommer-konsept fra 16-18.juni.»

Slik lød søknadsutlysningen fra Quality Hotel, ordrett gjengitt.

– Vi er helt overveldet av responsen på utlysningen. Søknadene strømmet inn helt fra starten, og talte 550 fredag 9. juni. Å finne en vinner var virkelig ikke lett, det er utrolig mange som fortjener en kvalitetshelg med familien, og det er sterke historier der ute. Søknadene var over gjennomsnittet gode, utrolig mange humoristiske søknader og filmer, og også sterke historier. Vi har både ledd og felt noen tårer, sier Tor Eivind Line, hotelldirektør på Quality Hotel Skjærgården.

Kom som kaos, dra som familie

Det var familien Espedalen fra Kristiansand som ble kontaktet av hotelldirektøren mandag 12. juni med en gledelig melding om at de har vunnet oppholdet.

– Jeg fikk tilfeldigvis en link til konkurransen av en kollega som hadde sett den, og mente at vi burde søke. Hun hadde sett videoen av tvillingjentene, og så ser hun jo hvordan jeg ser ut hver dag på jobb, så hun syntes vel at «kaos» traff godt. Tror aldri vi har vunnet noe annet en 25 kroner på et flakslodd, så jeg var ganske sjokkert da jeg fikk telefonen fra Tor Eivind, sier far i familien, Torgrim Espedalen, og fortsetter:

– Jeg kan ikke skryte på oss kontroll, men kaos har vi i bøtter og spann, fra 06.00 til 23.00 hver dag, syv dager i uken. Jeg tror det vi gleder oss mest av alt til, er å bare være sammen som familie en hel helg – uten forstyrrelser. Det blir ikke så mye tid til hverandre, med jobb, skole, barnehage, lekser, hus, trening i hverdagen, så dette skal bli veldig fint. Og så gleder barna seg selvsagt veldig til å bade!

– Vi falt for familien Espedalens humoristiske søknad, og evnen til å dokumentere kaoset i hverdagen. Videoen av tvillingjentene, Stella og Embla, som hadde skapt et reelt kaos for far på kjøkkenet … Som tidligere småbarnsfar kjenner jeg meg veldig igjen i situasjonen, sier Tor Eivind Line.

– Vi gleder oss enormt til å ønske familien velkommen til oss denne helgen, til å få ekte tilbakemeldinger på konseptet og aktivitetene fra både Embla, Stella, Felix og, selvfølgelig, foreldrene.

Foto: Familien Espedalen fra Kristiansand vinner hotellopphold. Foto fra Quality Hotel.