Ingunn Weekly: Svært aktiv og givende uke og HSMAI i USA feirer 90 års jubileum

For en uke det har vært for oss i HSMAI. Vi begynte uken med HSMAI Dagen i Oslo. Tusen til alle som bidro som foredragsholdere og i panelet og tusen takk til alle som deltok. Parallelt hadde vi det første møtet i Oslo med kunder som rådgivere med tanke på Møte og Eventbørsen 10. januar.

Tirsdag morgen reiste vi til Frankfurt for å forberede oss til den europeiske leadership dagen.

Onsdag gjennomførte vi den 3. Europeiske Leadership dagen. Den besto av mange oppdateringer og diskusjoner og mange representanter fra våre ulike Advisory Boards deltok. Bla. hadde de ulike Advisory Boardene også noen timers separate møter hvor de jobbet med å oppdaterte sine respektive Definisjoner og sine 2020 visjoner. Vi har skapt en veldig god bedriftskultur om vi kan kalle det det og alle bidrar. Svært mange med store jobber og mye ansvar og kompetanse også på europeiske og globalt nivå. De liker godt å engasjere seg i HSMAI hvor de kan møte likesinnede og bidra til å utvikle bransjen videre. Vi er så takknemlig overfor alle som bidrar.

Torsdag sto vi som arrangør for en konferanse i Frankfurt sammen med vår tyske samarbeidspartner Travel Industry Club (TIC). Der kunne vi bl.a. rapportere fra vår leadership dag og på den måten bringe videre den kompetansen til våre medlemmer.

I skrivende stund er det fredag ettermiddag og jeg er på vei hjem til Oslo etter en lang og god uke.

Det er faktisk mindre enn 3 år siden vi kunne jobbe pan europeisk fullt og helt inkludert land som Tyskland bl.a og allerede jobber vi så godt og nært med mange av de ledende aktørene. Tenk det er faktisk så kort tid siden vi begynte dette arbeidet. Den første pan european leadership dagen ble arrangert i Frankfurt i september 2015. I fjor i september var vi på den franske riviera. Nå i år var vi tilbake i Frankfurt, men neste år skal vi til en annen destinasjon i Europa.

Nå skal Bob Gilbert, (amerikanske og globale leder av HSMAI) og jeg møtes igjen snart for å se hvordan vi i fellesskap kan arbeide for oppnå ytterligere synergier globalt, men samtidig beholde den nasjonale og regionale nærheten og kompetansen til våre medlemmer og aktiviteter.

HSMAI i USA har denne uken feiret sitt 90 års jubileum. Vi gratulerer! Vi er så stolt over vår felles historie. Jeg kunne dessverre ikke være i USA for å delta på denne feiringen, men jeg kunne vise frem denne videoen under åpningen av konferansen vår på torsdag i Frankfurt.

Ta deg tid til å se på denne morsomme 6 minutters lange videoen:

Ha en fin helg og så håper jeg vi sees snart!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI