FlyViking åpner nye ruter i Øst-Finnmark

– Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Øst-Finnmark og videre sørover, og søker her å imøtekomme dette, sier FlyVikings administrerende direktør Heine Richardsen, i en pressemelding fra flyselskapet.

På spørsmål om dette er et steg videre, i et utvidet ruteprogram med rimelige priser mellom Nord-Norge og Sør-Norge, svarer han at det er det.

– Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt. Det er viktig at finnmarkingene vil bruke oss, og ser frem til å samarbeide med kommunene og næringslivet, også i Øst-Finnmark sier Richardsen.

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Vadsø og Kirkenes velkommen ombord på den første avgangen fra Tromsø klokken 1300 [vi antar at det dreier seg om mandag 30. oktober, siden pressemeldingen ble distribuert kvelden før. Red. anm.].

– Med fullsatt passasjerliste til Kirkenes, lander flyet i Vadsø, i henhold til ruteplan, for en offisiell velkomst, før det fortsetter til Kirkenes, sier Ola Giæver, som selv flyr første tur på ruten.

Foto: En FlyViking-maskin klar til avgang. Foto fra FlyViking AS.