Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap femte år på rad

Norwegian er, for femte år på rad, blitt kåret til Europas beste lavprisselskap, av AirlineRatings.com. Juryen roser Norwegian for å utfordre bransjen, ved å tilby passasjerer et kvalitetsprodukt til en lav pris, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

– Vi setter stor pris på denne anerkjennelsen. At vi får topplassering i denne kategorien for femte år på rad, er svært inspirerende for oss i Norwegian. Alle hos oss arbeider hardt hver eneste dag, for at passasjerene våre skal få en god reiseopplevelse, og vi er takknemlige for at det arbeidet vi gjør blir verdsatt, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Nettstedet Airlineratings.com har over 20 millioner besøkende fra 232 land, og deler ut priser årlig, til ulike aktører i luftfarten. Ifølge juryen har Norwegian vært toneangivende på mange områder i europeisk luftfart de siste årene.

– Norwegian blir bare bedre og bedre. Selskapets kontinuerlige innovasjon, gir millioner av mennesker over hele Europa muligheten til å reise rimelig, trygt og til mange spennende destinasjoner. Selskapet er en klar vinner, men det er også de som reiser med selskapet, sier Geoffrey Thomas, sjefredaktør hos AirlineRatings.com.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, for tredje år på rad, og Europas beste lavprisselskap, for femte år på rad, av SkyTrax World Airline Awards. Selskapet ble også kåret til Årets flyselskap av CAPA – Center for Aviation – i september.

Foto: Long-haul-crew i Norwegian. Foto fra Norwegian.