Ukens navn: Marianne Smith Magelie

Related Post

Marianne Smith Magelie
Kommunikasjonsrådgiver
MSM Kommunikasjon

Marianne Smith Magelie skal lede arbeidet i HSMAIs nyoppnenvnte advisory board for kunder av møte- og eventbransjen, som er nærmere beskrevet på denne siden. Hun er utdannet siviløkonom, tidligere salgsdirektør i SAS Int. Hotels, og direktør i Bennett BTI, med en rekke styreverv. Nå rådgiver, med spesialisering innen kommunikasjon, strategi og event samt prosjektledelse.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Prosjektjobbing innen medier og kommunikasjon, strategi, styrearbeid og drift av Fotballstiftelsen – gatelag for rusavhengige, og ulike arrangementer.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Glede, fleksibilitet – og at jeg kan bruke min kompetanse til å bistå andre i konstruktive diskusjoner og leveranse.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Nei faktisk ikke, men har stor respekt for Bill Gates, som jeg har blitt kjent med gjennom Rotary, i forbindelse med bekjempelse av polio, og statsminister Erna Solberg.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Som konsulent er man på farten, så tradisjonene tar jeg der jeg er på oppdrag. I min tidligere tid på advokatkontoret, var det hyggelig med after work på fredager, og i enda tidligere tid, i Bennett, var det uformelle samlinger og kunstlotteri, som jeg syns var hyggelig.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Jeg var svært aktiv i HSMAI for endel år tilbake, hvor vi gjorde bra kundeaktiviteter sammen, ut fra Bennett BTI. Jeg har fulgt HSMAI hele veien, deltatt på en del gode seminarer og møteplasser, inntil jeg nå er mer aktiv igjen, for dem.

Q: Hva syns du er det beste med HSMAI?

A: Foredrag, seminarer og møteplasser, og deres evne til å trekke inn gode og relevante ressurser, og ønsket om å være innovative, og tenke nytt sammen med bransjen.

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Få på plass en tydelig kommunikasjonsstrategi, og være mer synlige, jobbe med omdømme og være bransjens talsperson. Det er det ingen som er i særlig grad i dag.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Da tar jeg denne: Svare på hyggelig henvendelse fra HSMAI, forberede pinnekjøtt for 16 gjester i morgen, en frisk tur på bena, ut på golfbanen i solen i Drøbak, besøk til min fine frisør, og en søndagstur til min gamle og gode mor – eller er en helg på Beitostølen, mitt andre hjem, er også perfekt.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Fortsette det gode arbeid som nedlegges nå. Og jeg ville løftet frem mer fokus på det frivillige arbeid, gjennom de mange organisasjoner og mennesker som gjør en fantastisk innsats. Og sett fra et virksomhetsståsted, ville jeg aktivt jobbet for bedre betingelser for små bedrifter og enkeltmannsforetak, som det er veldig mange av.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Glad, positiv, tydelig, åpen, ærlig, omsorgsfull, ser muligheter og leverer alltid.

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: København, Bergen, Beitostølen og Gran Canaria.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Hage og blomster, kunnskap om mat og vin, golf.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Kniv.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Det er en glede for meg å kunne bidra igjen i HSMAI-regi, og det er fantastisk å treffe tidligere kolleger og bransjevenner – og vi er ikke blitt én dag eldre, for alder er bare et tall!

Posted in Ukategorisert