Norwegian øker med over én million ekstra seter i Norge

Norwegian øker antall avganger på en rekke ruter, både innenriks i Norge, og til populære sommerdestinasjoner i Europa neste år. Flere nye fly i 2018, gir reisende fra Norge tilgang på ytterligere én million seter, forteller flyselskapet i en pressemelding.

– Neste år vil vi motta 25 splitter nye fly, og flere av disse settes i trafikk i Norge. Det betyr at vi kan tilby våre kunder én million ekstra seter, og dermed enda flere valgmuligheter. Vi ser frem til å ønske nye og trofaste reisende velkommen om bord i våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

500.000 ekstra seter på norsk innenriks

Bare på norske innenriksruter legger flyselskapet ytterligere 500.000 seter ut for salg. Dette innebærer blant annet én ekstra daglig avgang mellom Oslo og Tromsø, ekstra avganger mellom Oslo og Kristiansand og flere helgeavganger fra Oslo til Evenes og Tromsø.

Flere valgmuligheter til populære sommerdestinasjoner

Norwegian øker fra én til to daglige avganger mellom Oslo og Paris, og vil fly til Charles de Gaulle flyplass i stedet for Orly fra og med 25. mars.

Selskapet øker også antall avganger fra Oslo til populære feriedestinasjoner, som Antalya, Marrakech, Pula, Faro, Tivat, Dubrovnik, Venezia, Kreta, Pristina, Beograd, Murcia og Pisa. Det blir også flere avganger fra Oslo til storbydestinasjonene Riga, Tallin, Warszawa, Gdansk og Berlin.

Ny direkterute fra Bergen til Madrid

Til våren får bergensere mulighet til å fly direkte til den spanske hovedstaden, Madrid. Norwegian tilbyr to ukentlige avganger mellom Bergen og Madrid på torsdager og søndager, med oppstart 29. mars.

Foto: Norwegians Dreamliner G-CKNY. Fotograf: Klaus Olsen/Norwegian.