Widerøe øker antall avganger mellom Bodø og Bergen

Med enda bedre rutetabell og ti ukentlige rundturer, skal Widerøe gjøre det enkelt å reise mellom Nord Norge og Vestlandet. Morgenavgangene flyttes tidligere på dagen begge veier, og det blir ekstra rundturer tirsdag, torsdag og søndag, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

– Vi vet at folk ønsker å fly direkte. Derfor fortsetter vi å styrke forbindelsene mellom Vestlandet og Nord-Norge, med enda flere avganger. Med denne ruten blir det enklere å komme seg mellom Bergen og Bodø, uten å ta veien om Oslo. Den nye rutetabellen er også bedre tilpasset forretningstrafikk, ved at vi får inn en morgenavgang fra Bergen, sier en fornøyd rutesjef Espen Bakke-Aas Steiro.

De nye rutetidene gjør at det er god korrespondanse inn til Widerøes øvrige rutenett, både fra Bergen og Bodø. Bodøværingene kan nå reise fra Bodø 17:10, og ankomme Hamburg 21:15, hver tirsdag, torsdag og søndag. Bergenserne kan på sin side reise fra Bergen 08:05 og ankomme Lofoten og Vesterålen før klokken 12.

De nye rutetidene er:

Mandag, onsdag og fredag:

Avgang Bergen: 08:05
Avgang Bodø: 10:25

Tirsdag og Torsdag

Avgang Bergen: 08:05, 14:15
Avgang Bodø: 10:25, 17:30

Lørdag

Avgang Bergen: 10:20
Avgang Bodø: 13:15

Søndag:

Avgang Bergen: 10:20 og 14:15
Avgang Bodø: 13:15 og 17:10

Ruten vil trafikkeres med DH8-Q400 og E190-E2. De nye rutetidene gjelder fra 13. august, og økning av frekvens er fra 13. august 2018. Rutene blir å finne i booking i løpet av dagen.

Foto: Haleroret på en Widerøe-maskin. Foto fra Widerøes flyveselskap.