Widerøe kåret til Årets flyselskap innenriks 2018

Reisebyråansatte i Norge har i forkant av Grand Travel Awards torsdag 11. januar stemt frem sine favoritter for 2018. Resultatene ble offentliggjort under bransjens «Oscarutdeling» på Wallmans i Oslo. I kategorien Årets flyselskap innenriks 2018 var det Widerøe som kunne motta den gjeve utmerkelsen, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Grand Travel Award, også kalt reiselivsbransjens egen Oscar, er en festaften for hele den norske reiselivsbransjen. I kategorien Årets flyselskap innenriks 2018 var SAS og Norwegian, foruten Widerøe, nominert. Til stor jubel var det Widerøe som kunne motta prisen, og smykke seg med tittelen i 2018.

Widerøes salgs- og distribusjonssjef Lise Dean tok imot prisen på vegne av flyselskapet.

– Vi er fantastisk stolte over at reisebyråene har kåret Widerøe til det beste flyselskapet i Norge. Dette hadde ikke vært mulig uten Widerøes dyktige medarbeidere, og prisen er en bekreftelse på at vi i Widerøe gjør mye riktig. Vi jobber hver dag for å tilby høy servicegrad til våre kunder og distributører, og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen, sier hun.

I løpet av første halvvår 2018 vil selskapet ta i mot tre nye regionale jetfly. Dette markerer en ny æra for det snart 84 år gamle flyselskapet. Med nye fly kommer en frisk satsing, blant annet på nye destinasjoner. Norge og innenriksmarkedet vil likevel forbli selskapets viktigeste fokusområde. Ved å betjene de tynnere trafikkstrømmene, og bidra til å binde fjord og nord enda bedre sammen, er målet å inspirrere til økt reiselyst, både innenriks og videre ut i verden.

– Widerøe sørger for et det er enklere å jobbe og bo i vårt vakre og langstrakte land, og vi skal fly kunden trygt og effektivt, også der hvor forholdene er vanskelige. Fordi vi skaper muligheter mellom små og store steder, avslutter Dean.

Selskapet ønsker å benytte anledningen til å gratulere øvrige vinnere av reiselivspriser under Grand Travel Award 2018.

I mer enn 20 år har bransjebladet Travel News kåret reise- og turistnæringens beste leverandører. Vinnerne stemmes frem av reisebyråansatte, og er basert på erfaring og oppfatning av de ulike leverandørene.

Foto: Widerøes nye Embraer E190-E2. Foto fra Widerøe.