Prisregn over Clarion Hotel: vinner i seks av syv kategorier

I heIgen gikk Nordic Choice Hotels’ årlige Vinterkonferanse av stabelen i Stockholm. Konferansen samler 3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden, til inspirasjon og utmerkelser. Clarion Hotel var nominert i samtlige kategorier, og tok blant annet hjem prisen for General Manager, Social Media Hotel og Employee of The Year, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Hvert år samles medarbeidere fra Nordic Choices 190 hoteller i Stockholm. Tradisjonen startet for 20 år siden, med formålet å skape en vinnende bedriftskultur. Søndag kveld ble den tradisjonsrike Award Dinner holdt; en gallamiddag for over 3000 personer i Globen, og artister, som Sabina Ddumba, Hkeen, Dr. Alban og Per Gessle, på scenen.

Blant prisene som ble delt, ut var Clarion Hotel nominert i samtlige kategorier, og gikk av med seieren i seks av syv mulige kategorier. En av de mest prestisjefylte prisene er Årets Hotelldirektør, og i år gikk prisen til Jannica Landmark-Rosén, direktør på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel RunWay.

– Våre hoteller viser stadig nye prestasjoner, og 2017 var ingen unntak. Jeg er utrolig stolt over hva vi har oppnådd på våre hoteller gjennom året som er gått. At Clarion vant Nordic Choice-kategoriene Årets Hotelldirektør, Årets Medarbeider og Beste Hotell på Sosiale Medier, er tydelige bevis på at vi skinner i møtet med både gjest og mellom medarbeiderne, samt at vi virkelig har de fremste talentene og lederne, som både inspirerer og motiverer i hverdagen, sier Henrik Berghult, Senior Vice President Clarion Hotel.

Vinneren av prisen Årets Medarbeider ble Ali Popal, som jobber på kjøkkenet på Clarion Hotel Wisby. Petter Stordalen overleverte personlig en sjekk på 50.000 kroner. Ettersom Ali står i fare for å bli utvist fra Sverige, mottok han også en sjekk verdt 250.000 kroner. Denne skal brukes til videreutdanning. I tillegg oppretter Stordalen et fond i Alis navn, som skal være til hjelp for andre ansatte i hans situasjon.

Priser Clarion Hotel vant i Globen, 21. januar 2018:

GENERAL MANAGER OF THE YEAR

Jannica Landmark Rosén, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel RunWay på Gardermoen, Oslo

EMPLOYEE OF THE YEAR

Ali Popal, Clarion Hotel Wisby

SOCIAL MEDIA HOTEL OF THE YEAR

Clarion Hotel Post i Göteborg, bl.a. for deres film “Unexpected Hotel Moments”

NEW HOTEL OF THE YEAR

Clarion Hotel Helsinki Airport

CLARION HOTEL OF THE YEAR

Clarion Hotel Arlanda Airport

CLARION COLLECTION HOTEL OF THE YEAR

Clarion Collection Hotel Victoria, Jönköping

Foto: Jannica Landmark-Rosén, direktør på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og Comfort Hotel RunWay, og vinneren av prisen Årets Medarbeider, Ali Popal. Foto fra Clarion Hotel.