Clarion Hotel på topp blant gjestenes favoritthoteller

Clarion Hotel har seks hoteller på TripAdvisors liste over de 25 beste hotellene i Norge. Listen er basert på gjestenes tilbakemeldinger, og Clarion er hotellkjeden med flest topplasseringer, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Clarion Hotel The Edge er beste hotell i Nord-Norge, Clarion Hotel Tyholmen beste hotell på Sørlandet, og Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger er på de tre første plassene i Stavanger og Rogaland.

– Vi er utrolig fornøyd med å ha hele seks hoteller inne på listen over de 25 beste hotellene i Norge. At det er gjestene selv som har stemt oss frem, er selvfølgelig spesielt morsomt. Alle våre ti hoteller i Norge scorer veldig bra. Resultatet er en fantastisk anerkjennelse til alle de dyktige hotellfolkene i Clarion, sier Terje Ropstad, driftsdirektør i Clarion Hotel i Norge.

Hvert år publiserer TripAdvisor listen over de 25 beste hotellene i Norge, basert på gjestenes egne tilbakemeldinger på reisenettstedet. I 2017 ble Clarion Hotel The Edge beste hotell i Nord- Norge (ellevte plass nasjonalt), Clarion Hotel & Congress Trondheim beste hotell i byen (15. plass nasjonalt), og Clarion Hotel Air beste hotell i Stavanger og Rogaland (tolvte plass nasjonalt).

– Vi har virkelig befestet vår posisjon i disse byene og regionene. I Stavanger er for eksempel alle våre tre hoteller, Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger inne på Topp 25-listen i Norge, og innehar dermed de tre topplasseringen i byen, sier Ropstad.

Clarion Hotel Tyholmen i Arendal ligger på 17. plass på listen over de beste hotellene i Norge, og er med det Sørlandets beste hotell, ifølge TripAdvisors brukere.

– Som sørlending blir jeg jo ekstremt stolt og glad på vegne av hotellet og alle som jobber på Tyholmen. Det er helt rått, sier Ropstad.

Foto: Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Foto fra Clarion Hotel.