Slik blir nye Thon Hotel Alta

Thon Hotel Alta bygger ut, og pusser opp både resepsjon, lobby og restaurant, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Hotelldirektør Linda Heltne gleder seg til å vise frem det nyoppussede hotellet i mars.

– Hotellet vårt får ny resepsjon, med et moderne lobbyområde, hvor gjester kan hygge seg. Vi er også glad for å kunne tilby gjester frokost, lunsj og middag i vår nye restaurant i første etasje. Her åpner vi et spennende à la carte-konsept. Vi ønsker lokalbefolkningen hjertelig velkommen hit, sier hun.

– Thon Hotels er kjent for sine gode frokoster, og har vunnet mange priser for utvalg, kvalitet og presentasjon. Nå kan alle komme til Thon Hotel Alta og spise deilig frokost. Vi serverer blant annet egg og bacon, omeletter, sveler, ferskpresset juice, smoothies, energishots laget av grønnsaker og frukt, hjemmelaget syltetøy, og lokale produkter, forteller hotelldirektøren.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen.

– Ved oppussingen har vi satset på sterke, gode farger som passer til kulturen i Alta. Området i resepsjonen er åpnet, og gir nå et luftig inntrykk. Den har fått en hyggelig sittegruppe, hvor man kan beskue litt av livet i hotellet. Hotellet har fått egen spisesal, med Thon-hotellenes flotte fargevalg, og ikke minst flotte presentasjon av vår anerkjente, suverene frokost, sier Sissel Berdal Haga.

Thon Hotel Alta har 150 rom, og mange av rommene har utsikt til Nordlyskatedralen, som ligger i kort avstand fra hotellet. Hotellet har også tre møterom, med toppmoderne AV-utstyr. Det ligger rett ved siden av Thons kjøpesenter, AMFI Alta.

Les mer om Thon Hotel Alta her.

Foto: Thon Hotel Alta får ny resepsjon, med et moderne lobbyområde, hvor gjester kan hygge seg. Foto fra Thon Hotels.