Slik er nyoppussede Thon Hotel Europa

Thon Hotel Europa er nå åpnet etter en totalrenovering, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

– Både frokostsal og restaurant/cafe samt lobby og resepsjon har fått helt ny, spennende design, og alle våre 160 gjesterom samt suitene er nyoppusset. Vi kan også tilby et lyst og lekkert nytt trimrom i andre etasje, med flott utsikt over Slottsparken, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Cafe Europa ligger fortsatt i første etasje, med inngang også fra gaten. Interiøret er tidsriktig og lekkert, og har tilbud av blant annet pizza, pasta, hamburgere og salater. Restauratør Anwar, som har drevet restauranten i en årrekke, ønsker på ny alle gjester hjertelig velkommen.

Thon Hotel Europa har nå fått et moderne og elegant uttrykk. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar.

– Vi ønsker spesielt å nevne at resepsjonen er åpnet mot gaten, med store vinduer, den er blitt spennende, luftig og lekker. Bak resepsjonsdisken har vi satt opp et tøft og fargerikt tapet, et skikkelig blikkfang fra gaten. Her ønskes man velkommen! Restaurant og bar har fått åpen kjøkkenløsning, kontakten mellom kokker og gjester er et stort pluss. Også her er det gode vinduer mot gaten. Det er ellers i designen brukt litt særegne tapeter, som skaper personlighet til både lobby og lokalene ellers. Gjesterommene er holdt i en turkis fargetone med en deilig kongeblå hvilestol, som gir farge og liv, forteller de.

Direktør Inger Buttingsrud er meget stolt av resultatet, og gleder seg til å ta imot nye gjester.

– Hotellet er nærmeste nabo til Slottsparken. I parken kan du om dagen rusle rundt under store trær, eller ta din løpetur om morgenen, om du har lyst, sier hun.

Thon Hotel Europa ligger meget sentralt, i St. Olavs gate 31 i Oslo.

Foto: Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter. Foto fra Thon Hotels.