Ingunn Weekly: Mange gode teamsamlinger i USA

Denne uken er flere av oss fra HSMAI Europe i Houston og deltar på alle HSMAI-medlemsaktiviteter, i tillegg til interne HSMAI-aktiviteter og planleggingsmøter.

Det er svært nyttig, og mange kontakter er vedlikeholdt og nye skapt. Bransjen er global, og det er HSMAI også.

HSMAI ROC samlet også i år godt over 600 deltagere. Vi er stolt av våre amerikanske kolleger. Kolleger fra Brasil og Asia deltok også. Se bilder fra uken vår nederst i artikkelen. Du kan også finne bilder fra konferansen her.

Parallelt med dette arrangerer HSMAIs nære samarbeidspartner, HFTP, sin store messe, HITEC, verdens største Hospitality Technology Show. HITEC er en nær samarbeidspartner av HSMAI Europe også. Mer om det senere.

Ha en strålende helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe