Västerviks nye hotellperle velger Best Western

Her om dagen åpnet Slottsholmen opp dørene til sine eksklusive og personlig møblerte suiter, med en fantastisk utsikt over Västervik og Skeppsbrofjärden. Västerviks nye møteplass rommer også en restaurant i verdensklasse, samt event- og konferanselokaler, treningsrom og uteservering. Slottsholmen er et BW Premier Collection-hotell, som karakteriseres av en luksuriøs opplevelse – av alt fra omgivelser, design og arkitektur, til service.

«I have a dream». Slik innleder Björn Ulvaeus historien om Slottsholmen, og ønsket om at Slottsholmen, utover å være en fantastisk destinasjon, også skal inspirere gjestene til å drømme fritt og formidle følelsen av at det går an å sikte mot stjernene, og samtidig beholde sine røtter.

Menyen i restauranten er komponert av kjøkkensjef Maria Lindén, i samarbeid med den velrenommerte matkonsulenten Stefan Ekengren, Restaurant Hantverket i Stockholm. På menyen fins blant annet Slottsholmens versjon av Bangers & Mash fra The Ivy i London, Mor Ainas Sild og Tengfeldts Pytt-i-panne.

Slottsholmens elleve suiter er utrustet med kjøkken, moderne teknikk, baderom med vaskemaskin, og balkong, der gjestene kan nyte synet av båtene som legger til ved bryggen nedenfor hotellet. Den mest eksklusive suiten, Mamma Mia-suiten, på 78 kvadratmeter i to etasjer, har en eventyrlig utsikt over skjærgården.

– Vi er veldig glade for at Slottsholmen velger å være en del av Best Western. Det som forener våre hotellentreprenører, er kjærligheten til stedet der de har sin virksomhet, og viljen til å skape lokale møteplasser. At Slottsholmen forgyller Västervik, er hevet over enhver tvil, sier Johan Michelson, sverigesjef i Best Western Hotels &Resorts.

Slottsholmen tar imot opp til 350 gjester, til selskap og ulike bedrifts- og gruppearrangementer.

Foto: Fra et av rommene på Slottsholmen i Västervik. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.