Norwegian vinner amerikansk pris for beste lavprisselskap

Norwegian ble nylig kåret til Favourite Budget Airline i amerikanske Trazee Awards, som arrangeres av reisemagasinet Global Travel Magazine.

Det er magasinets lesere som har stemt, og vinnerne ble offentliggjort i magasinets juli-utgave.

– Vi gratulerer Norwegian med seieren. Det er tydelig at våre lesere legger merke til selskapets høye kvalitet, rimelige priser og imponerende ekspansjon, sier Francis X. Gallagher, administrerende direktør hos FXExpress Publications, Inc., som utgir Global Travel Magazine.

Norwegian begynte å fly til USA i 2013. I dag har selskapet mer enn 60 direkteruter mellom USA og Europa; mer enn noe annet europeisk flyselskap. Snart lanserer selskapet en rekke nye ruter mellom Nord-Amerika og Europa: Madrid-Los Angeles (15. juli), Madrid-New York / JFK (17. juli), Madrid-Fort Lauderdale (30. oktober), Stockholm-Orlando (30. oktober), London-Tampa (31. oktober), Roma-Fort Lauderdale (31. oktober) og Dublin-Hamilton / Toronto (31. mars 2019). I tillegg skal Norwegian fly mellom Canada, USA og Fransk Guyana og Karibia.

Foto: Kabinbesetningen på en Norwegian-maskin. Foto fra Norwegian.