Frogner House Apartments satser i Stavanger

Frogner House Apartments ekspanderer fra Oslo, og lanseres nå i Stavanger. Fra 1. august har de vært klare til å huse kort- og langtidsgjester, og fra november tilbyr virksomheten 200 leiligheter på to sentrale adresser.

– Etter å ha gitt våre gjester gode opplevelser gjennom flere år i Oslo, er tiden nå inne for å tilby sentrale og hjemmekoselige leiligheter, også i Stavanger, en by hvor mange av våre bedriftskunder har etterspurt vårt konsept. Etter mye arbeid har vi nå tatt steget videre ut fra Oslo. Byen er mye besøkt av både turister og forretningsreisende, og passer derfor utmerket for oss, forteller administrerende direktør i Frogner House Apartments, Pierre Jansson.

Sea Story by Frogner House Apartments befinner seg i Verksgaten 12 i Stavanger.

Adressen har i alt 13 eksklusive leiligheter, med sofistikert interiør og forseggjorte detaljer. Bygget ligger svært sentralt plassert i byen, med kort vei til alt, men likevel i et ganske rolig område. Gode shoppingmuligheter kun et par minutter unna, og dersom du ønsker å oppleve Prekestolen, går Tauferjen 200 meter fra bygården. Ønsker du deg en kulinarisk opplevelse, finner du A. Idsøe, kanskje Norges beste kjøtt- og pølseforretning, rett over gaten.

Alle leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, og i tillegg er det felles vaskerom i bygget.

Av 13 leiligheter i bygget har åtte av leilighetene sjøutsikt, og to av leilighetene er handikapvennlige. De fleste leilighetene er store, med ett soverom og sovesofa i stuen, og tre av leilighetene har to eller tre soverom, skriver Frognet House Apartments i en pressemelding.

Foto: Utsnitt fra en av leilighetene i Sea Story by Frogner House Apartments i Stavanger. Foto fra Frogner House Apartments.