Oslo får et nytt konferansehotell: Thon Hotel Storo

5. september åpner Thon Hotels det nye konferansehotellet Thon Hotel Storo – på Storo i Oslo.

– Vi gleder oss til å vise frem vårt nye toppmoderne konferansehotell i Oslo. Hotellet ligger i et spennende område på Storo, som tilbyr mange forskjellige aktiviteter og opplevelser for konferansegjester. I samme kompleks ligger Norges største kinosenter, med 14 kinosaler. Ved siden av ligger Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter. Det er mange nye spisesteder. Jeg vil også nevne at det er kort vei til Oslo-marka og Akerselva, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, i en pressemelding.

Naturlig møteplass

Thon Hotel Storo har 322 rom og suiter, flott treningsrom, restaurant, bar og uteservering. I kurs- og konferansesenteret er det plass til 400 deltagere i den største salen. Der er installert toppmoderne teknisk utstyr. Hotellet har flere møterom og konferansesaler, i tillegg til mindre grupperom og styrerom.

Hotelldirektør Tamas Csorba ønsker velkommen til Thon Hotel Storo som en naturlig møteplass.

– På vårt nye hotell kan gjester nyte god mat og førsteklasses service i et inspirerende interiør. Vi har et flott konferansesenter, som skaper grunnlag for en sosial og kreativ møteplass. Våre gjester tilbys hotellrom som er designet og skapt for komfort. Vi har forskjellige romtyper. En av suitene har en fantastisk takterrasse, med 360 graders utsikt over Oslo, forteller han.

Adressen til Thon Hotel Storo er Vitaminveien 23 i Oslo.

Les mer om hotellet her.

Les mer om konferanseavdelingen her.

Les mer om Storo-området her.

Foto: Utsnitt fra et av rommene på Thon Hotel Storo. Foto fra Thon Hotels.