Spanderer julebord på frivillige

For mange er førjulstiden en travel periode, fylt med juleavslutninger, julebord og juleforberedelser, men dessverre ikke for alle. Noen har også fullt opp med å hjelpe andre i en vanskelig tid, står på uten noe særlig lønn, og får sjelden gjort stas på seg selv. Det ønsker Quality Hotel Edvard Grieg å gjøre noe med, og gir nå veldedige organisasjoner, frivillige arbeidere, dugnadsgrupper og lignende mulighet til å vinne fullt julebord med show.

– I fjor satt vi igjen med én enslig billett til julebord-showet vårt, og det endte med en morsom konkurranse, hvor utadvendte, modige bergensere kunne søke om å vinne. Søknadene rant inn, og enormt mange av disse hadde aldri vært på julebord før. Da vi i år utvidet til hele seks showkvelder, på grunn av de siste års pågang, kom ideen om å gi noen som aldri får unnet seg julebord, nettopp det. En pause i hverdagen, for å feire seg selv og det gode de gjør for andre, sier Kjetil Røed, hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg, i en pressemelding.

Julebordshowet på Quality Hotel Edvard Grieg har vokst fra to kvelder i 2016, som ble utsolgt på rekordtid, til seks kvelder i 2018. Gjestene får servert varm julebuffet med dessert, show fra scenen, med alt fra komikere til anerkjente norske artister, og til slutt dansemusikk med partyband på hotellet.

– Nå som vi har hele 4500 billetter å selge i år, har vi en gyllen mulighet til å gjøre noe fint for noen som gjør mye bra for andre. Dette er samtidig veldig i tråd med våre verdier, som inkluderer at vi har et samfunnsansvar utenfor hotelltrappen også. Vi håper så mange som mulig søker, uansett størrelse på organisasjonen eller gruppen – for vi har i utgangspunktet ingen begrensninger, så løp og søk, avslutter Kjetil Røed.

I korthet

Hva: Veldedige organisasjoner/frivillige arbeidere/dugnadsgrupper og lignende kan søke om å vinne billetter til Julebordshow på Quality Hotel Edvard Grieg. Inkluderer VIP-billetter med aperitif, tapas, vorspiel hvor alle artistene kommer innom, buffet med varm julemat og dessert, show med Hans Morten Hansen, Marit Voldsæter, Åge Sten Nilsen, Tone Damli, Need Music, Odee, og til slutt dans med partybandet Miami Vice Machine. Verdien er 1495,- per person.

Når: Fredag 23. november fra kl. 18.00.

Hvordan søke: Beskriv antall personer, og fortell kort om hva det frivillige/veldedige arbeidet går ut på, og hvorfor akkurat dere bør vinne, innen 1. november.

Foto: Quality Hotel Edvard Grieg spanderer julebord på organisasjon eller frivillige som gjør noe bra for andre. Foto fra Quality Hotel.