Havila Kystruten med nytt markedsføringsbyrå

Havila Kystruten vil fra januar 2021 seile med fire skip på kystruten mellom Bergen og Kirkenes. Rederiet skal operere med fire splitter nye skip, som vil være de mest miljøvennlige skipene som seiler på kystruten.

– Havila Kystruten er nå det mest spennende reiselivsprosjektet i Norge. Vi er strålende fornøyd med å bli valgt som hovedsamarbeidspartner, sier leder i I&M Kommunikasjon AS, Runar Haugen i en pressemelding, i forbindelse med at byrået skal levere merkevarestrategi, posisjoneringsstrategi – og bistå rederiet med markedsføring, nasjonalt og internasjonalt.

Markedsdirektør i Havila Kystruten, Tor Johan Pedersen, forteller at I&M ble valgt på bakgrunn av både gode referanser og kompetanse på de områder som vil være viktig for selskapet, både i oppstarten og i operasjonell drift.

– Havila Kystruten skal hente reisende fra en rekke ulike markeder, og derfor er det viktig å ha en samarbeidspartner med markedskompetanse som sikrer god koordinering, effektiv kommunikasjon og synlighet på de markedene vi skal inn i, avslutter Pedersen.

Foto: Tor Johan Pedersen, markedsdirektør i Havila Kystruten (t.v.) og Runar Haugen, daglig leder i I&M Kommunikasjon, skal markedsføre den nye Havila Kystruten. Fotograf: Marthe Holkestad.