Scandic klare til å rocke Oslo med Tons of Rock

Når rockefestivalen Tons of Rock fra sommeren 2019 inntar Oslo og Ekebergsletta, er det med Scandic på laget, med dedikert festivalhotell og spesialtilpasset hotelltilbud for rockepublikummet. Legendene i Kiss og Def Leppard er allerede bekreftet til det som kan bli tidenes norske rockefestival.

Tons of Rock har som ambisjon å presentere det ypperste innen rock og metal i årene fremover, og mandag ble et av tidenes artistslipp på norsk jord presentert. Scandic gleder seg til å huse artister og stab, og i tillegg blir Scandic Vulkan offisielt festivalhotell for rockefansen, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– På Scandic Vulkan blir det spesiallaget rockefrokost, vorspiel og nachspiel i tre dager til ende i juni. Vi gleder oss til å forvandle hotellet til et skikkelig rockehotell, men forhåpentligvis får vi ingen TV-er flyende ut vinduene, sier Monica Egeberg, hotelldirektør på Scandic Vulkan.

Tons of Rock er den ledende festivalen for hardrock og heavy metal i Norge, og festivalen ble i 2017 kåret til Årets festival av Norske konsertarrangører. Nå flytter rockefestivalen til Ekebergsletta. Der blir det konserter med mer enn 40 artister, handlegater, serveringstilbud og flere ulike aktiviteter.

– Tons of Rock er svært glade for å få Scandic med som samarbeidspartner til festivalen. Da er vi sikret det beste overnattingstilbudet til både publikummere, stab, gjester og artister. Rock blir mere morsomt med god søvn og deilig frokost, sier bookingsjef i Tons of Rock, Jarle Kvåle.

Kiss og Def Leppard kommer

Mandag ble de første 20 artistene klare, deriblant Kiss og Def Leppard. Etter 45 år har legendene i Kiss kunngjort at de i 2019 drar ut på sin siste turné noensinne, og 27. juni kommer de til Tons of Rock. 29. juni går Def Leppard på hovedscenen. Britene har solgt over 100 millioner album, og nylig avsluttet de en stadionturné i USA, med imponerende én million solgte billetter.

Tons of Rock arrangeres mellom 27. og 29. juni 2019. Hotellpakker med overnatting og festivalbilletter kan bestilles på www.showpakker.no fra onsdag 31. oktober kl. 09.00.

Foto: Full spiker på Tons of Rock, som sommeren 2019 flytter til Ekebergsletta. Foto fra Tons of Rock/Martinsen.