Ny salgsdirektør på Miklagard

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordics nye og unike hotell ved Gardermoen.

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger ni minutter unna OSL Gardermoen, og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen. Én ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i Stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler, og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så betegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene, heter det i en pressemelding fra Haut Nordic.

Konsernet, som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik, er i vekst. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management-bransjen, gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert et samarbeid med Aker/FB Eiendom.

– Vi er svært tilfreds med å få Øyvind Abelvik på plass, slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning, Miklagard hotell, sier kommersiell direktør Kenneth Jensen, og tilføyer:

– Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen, og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard.

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste fem årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen, med svært gode resultater.

– Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss, og er veldig glad for å ha fått ham på laget, sier Jensen.

– Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nær Oslo lufthavn. Haut Nordic AS er i kjempevekst, og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar.

Fakta om Miklagard hotell

Kostnadsramme: 500 millioner kroner.
Antall rom: 300
Spa-anlegg inne og ute
Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer)
Umiddelbar nærhet til Miklagard Golf
Innen- og utendørs parkeringsanlegg

Foto: Øyvind Abelvik, salgsdirektør på Miklagard Resort. Foto fra Haut Nordic.