Radisson Blu Hotel, Lund har åpnet dørene

Nå har Radisson Blu Hotel, Lund i Sverige åpnet dørene, etter rebrandingen fra Park Inn by Radisson, Lund. 192 veldesignede, elegante gjesterom står klare til å ønske gjestene velkommen i Sveriges nest eldste by.

Lund er en kjent universitetsby, og er også kjent for sin rike kulturhistorie. Her kombineres det tradisjonelle og det moderne, og Lund er i senere tid blitt anerkjent for sitt voksende næringsliv, hvor innovasjon og idéutvikling blomstrer, skriver Radisson Hotel Group i en pressemelding.

– Vi har valgt å rebrande hotellet til Radisson Blu, som et resultat av byens omfattende utvikling. Vårt mål er å alltid gi gjestene de best mulige hotellopplevelsene. Med denne rebrandingen har vi oppdatert produktet, for å tilpasse oss gjestenes forventninger og behov, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Norden i Radisson Hotel Group.

Hotellet har gjennomgått en rekke oppdateringer, inkludert en grundig gjennomgang av alle gjesterom, fellesarealer – og servicetilbudet på hotellet. En av de største endringene er den helt nye lobbyen, som nå har et eget område for co-working, samt en egen lobbybar. Her kan gjestene jobbe, slappe av, være sosiale, samt treffe venner og bekjente.

I tillegg til sin sentrale beliggenhet, med gangavstand til sentrum, tilbyr hotellet også gjestene omgivelser som skaper ro. Hotellet har 192 moderne gjesterom og suiter. Rommene i de øverste etasjene gir gjestene fantastisk utsikt over Lund, Malmö og København, så vel som Øresundsbroen. Hotellet har også åtte moderne møterom, som kan huse 120 gjester, samt egen parkeringsplass for gjestene.

Radisson Blu er Radisson Hotel Groups velkjente varemerke, som kjennetegnes av vennlig og personlig service – og stilfulle, veldesignede gjesterom og lokaler.

Radisson Blu Hotel, Lund drives av Radisson Hospitality AB, under en franchiseavtale med Winn Hotel Group.

Foto: Utsikten fra toppsuitene på Radisson Blu, Lund i Sverige, er slående. Foto fra Radisson Hotel Group.