Skisesongen er i gang for fullt på Skeikampen

Thon Hotel Skeikampen og Skeikampen Alpinsenter gleder seg over snøfallet. Det er nå totalt 55 kilometer med langrennsløyper, tre heiser og fem nedfarter åpne i alpinbakken.

– Vi er kjempefornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her. Skeikampen har fantastiske skiløyper, og har et av Norges beste langrennstilbud. Vi har nå 15 kilometer med klassiske løyper og 40 kilometer for skøyting. Alpinbakken har fem nedfarter og tre heiser som er åpne. Det er kjempefine forhold i bakken, og vi kommer til å åpne flere nedfarter fortløpende, sier driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

– Til helgen venter vi mer snø, og regner med å ha 40 kilometer med oppkjørte langrennsløyper for klassisk, og 50 kilometer for skøyting, forteller han videre.

Like ved skiløypene og skibakkene ligger Thon Hotel Skeikampen. Hotelldirektør Lars S. Pettersen er glad for at vinteren er kommet:

– Vi tilbyr både hotellrom og leiligheter, og er glad for at gjestene våre nå kan spenne på seg skiene rett utenfor hotellet. I høst har vi solgt spapakker, og hatt mange julebordsgjester. Men nå som snøen er kommet for fullt, gleder vi oss over at skituristene strømmer inn hotelldørene, sier han.

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter. Hotellet har restaurant og bar, konferanserom og velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer.

Skeikampen Alpinsenter er åpent hver helg fra kl. 9.30 til 16.00. Fra og med 15. desember åpner alpinsenteret også på hverdager. Heiskort kan kjøpes på nett her.

Foto: Det er totalt 55 kilometer med langrennsløyper, tre heiser og fem nedfarter åpne i alpinbakken på Skeikampen. Flere nedfarter åpnes fortløpende. Foto fra Thon Hotels.