AF Gruppen utvider Scandic Helsfyr

AF Gruppen har inngått avtale med Eiendomsspar om bygging av ny fløy og ombygging av Scandic Helsfyr.

Hotellet skal påbygges med en ny fløy på ni etasjer, og kjeller med parkering. I tillegg skal flere etasjer i eksisterende hotell ombygges. Hotellet vil, når det står ferdig, ha 450 hotellrom, hvorav 197 nye, utvidet møte- og konferansesenter, ny spisesal og ny hovedinngang, heter det i en pressemelding fra entreprenørselskapet.

Kontrakten blir gjennomført som en totalentreprise, og har en verdi på MNOK 234 eks mva. Byggestart er første kvartal 2019, med ferdigstillelse sommeren 2020.

– AF Gruppen var med på å utvide Scandic Helsfyr da hotellet ble rehabilitert for om lag ti år siden. Derfor er det ekstra hyggelig å bli valgt igjen. Hotellet ligger på Helsfyr, hvor også AF Gruppen har sitt hovedkontor, og kapasitetsutvidelsen vil bidra til ytterligere utvikling av området. Vi ser frem til å samarbeide tett med Eiendomsspar, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Foto: Scandic Helsfyr hotell i Oslo. Foto fra AF Gruppen.