Thon Hotels-direktør ble Årets Unge Hotelier

Hotelldirektør Zohra Palani fikk prisen Årets Unge Hotelier under HSMAI Awards. Til daglig jobber hun som direktør ved Thon Hotel Ullevaal Stadion.

– Jeg er stolt og takknemlig over å motta denne prestisjefylte prisen, som betyr så mye for meg, særlig med tanke på min bakgrunn som flykningbarn, uten noe videre utdanning. Jeg begynte på bar bakke, og har tatt den lærerike veien, ved å jobbe fra gulvet og videre opp på karrierestigen, til hotelldirektør-stillingen jeg har i dag, sier Palani i en pressemelding fra Thon Hotels.

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell, som er direkte tilknyttet nasjonalanlegget for fotball. Hotellet har 144 rom, restaurant og bar. Tidligere har Zohra Palani blant annet jobbet som hotellsjef ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Dette er en bekreftelse for meg, på at mine verdier om å jobbe hardt og aldri gi opp, fører frem. Det er også noe jeg tar med meg i min lederrolle, og privat til mine barn; om at ingenting er umulig, så lenge man tror på seg selv og er villig til å jobbe hardt. Det å ha klare mål og jobbe målrettet, gir resultater. Dersom man setter seg mål, finner man alltid en måte å lykkes på, sier hotelldirektøren.

Prisutdelingen for HSMAI Awards fant sted på Meet Ullevaal tirsdag denne uken (saken rommer samtlige prisvinnere – og et stort billedgalleri):

Event- og reiselivsbransjen feiret sine enere på Ullevaal

Les mer om Thon Hotel Ullevaal Stadion her.

Foto: Hotelldirektør Zohra Palani vant Årets Unge Hotelier-prisen under HSMAI Awards på Meet Ullevaal 8. januar 2019. Foto fra Thon Hotels.