Apollo kåret til Norges beste reisearrangør – igjen

Under gårsdagens Grand Travel Awards ble Apollo nok en gang kåret til Norges beste charterarrangør. Det er ellevte året på rad reisearrangøren vinner utmerkelsen, som anses som en av de mest prestisjetunge i norsk reiselivsnæring.

– Denne prisen er først og fremst en hyllest til Apollos dyktige ansatte. Å motta den for ellevte år på rad, gjør meg derfor utrolig stolt, og samtidig veldig ydmyk. Vi har jo noen sterke konkurrenter der ute, sier en smilende Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

20-årsjubileum

Haug tror også Apollos lokale tilhørighet, både på reisemålene og her hjemme, har spilt en viktig rolle. Siden oppstarten har reisearrangøren satset stort på distriktene, og er i dag den eneste av charterarrangørene som flyr direkte fra hele 14 flyplasser i Norge, heter det i en pressemelding.

– Apollo er distriktene. De er en stor del av vårt DNA, og en helt avgjørende faktor for vår suksess. Derfor betyr det også enormt mye for oss å vinne denne prisen, for den viser at vi har vært dyktige til å ivareta verdifulle samarbeid med lokale byråer og flyplasser. Det kan vi ikke være annet enn stolte av – og det skal vi heller aldri slutte med, lover Apollo-sjefen.

Ekstra gøy synes han det er å vinne i år. Apollo Norge fyller nemlig 20 år i april, dermed har arrangøren nå stukket av med bransjens gjeveste pris i over halve sin livstid.

Dette er Apollo

Apollo er en av Norges største reisearrangører, og selger ferieopplevelser over hele verden. Siden oppstarten har Apollo vært Norges største arrangør av reiser til Hellas, og har med årene også blitt størst på reiser til Kroatia og Albania.

I dag tilbyr Apollo alle typer ferier og reiser – fra tradisjonelle pakkereiser, til cruise på alle verdens hav, treningsreiser, storbyreiser, fotballreiser og dynamiske pakkereiser, der kundene selv setter sammen sin ferie med rutefly og kvalitetshotell over hele verden.

Foto: Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge. Foto fra Apollo.