Terje Thorstensen ny RM-direktør i Haut Nordic

Terje Thorstensen (40) er ansatt som Director of Revenue Management i Haut Nordic AS.

Thorstensen har tolv års erfaring med Revenue Management, og kommer fra stillingen som Director of Revenue Optimization i Scandic. Han forteller at han gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene, og har store forventninger til det som skal skje i Haut Nordic fremover.

– Vi drifter i dag hoteller i Kongsberg og Gjøvik, og allerede neste år åpner dørene på Miklagard. Det blir Gardermoen-regionens største hotell, og kommer til å bli en unik aktør, med eget spa og topp moderne kurs- og konferansefasiliteter, kun ni minutter fra OSL. Med all den dyktige kompetansen som bor i menneskene i Haut Nordic, er jeg sikker på at vi skal utvikle Miklagard til å bli et landemerke på Østlandet, sier han i en pressemelding.

Haut Nordic har nylig også etablert seg i Facility Management-bransjen, og lansert et omfattende samarbeid med Aker og Fornebu Eiendom. Kommersiell direktør Kenneth Jensen sier han er svært fornøyd med å få Thorstensen med på laget i den pågående vekstfasen som konsernet befinner seg i.

– Terje tilfører oss bred og verdifull kompetanse innen ulike kundesegmenter, prissetting, optimering, analyse, distribusjon og markedsforståelse. Spisskompetanse blir stadig mer viktig, og med denne ansettelsen viser Haut Nordic at vi akter å forbli det beste kommersielle teamet i bransjen, sier Jensen.

Foto: Terje Thorstens er ansatt som Director of Revenue Management i Haut Nordic
AS. Foto fra Haut Nordic AS.