HSMAI frokostmøte i Stockholm fredag 15. mars

Bærekraft og samfunnsansvar har vært tema i mange festtaler. Nå forventer mennesker og samfunn handling. Hvis du ikke oppfører deg ordentlig, lever bedriften din farlig. Takket være ny teknologi, blir alt kjent. Nå har HSMAI Region Europe gleden av å invitere deg på frokostmøte over denne tematikken, på Scandic Continental i Stockholm fredag 15. mars.

Hans Geelmuyden (under t.v.), senior partner og sjef i Geelmuyden Kiese, holder foredraget Når samfunnsansvaret flytter inn i merkekjernen.

Geelmuyden Kiese er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå, med kontorer i København, Oslo, Stockholm og Bergen. Selskapet ble etablert i 1989, og teller i dag 150 ansatte.

Vi har også med oss Eva Lundström (under t.h.), som er Marketing & Brand Director i Scandic Hotels Sverige. Hun skal snakke om hvordan Scandic-kjeden jobber med bærekraft. De mener at det å ta vare på mennesker og miljøet kan bidra til gode forretninger og et bedre samfunn.

Frokostmøtet blir på Scandic Continental i Stockholm sentrum fredag 15. mars kl 08.30–11.00.

Bestill plass nå:

 

Toppfoto: Scandic Continental i Stockholm. Fotograf: Frankie Fouganthin/Wikimedia Commons.