Frank Kaspersen sjekker inn hos hotell-konkurrenten

Quality Hotel mottok enorm interesse for stillingen som hotelldirektør på flaggskip-hotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Av de mange kandidatene trakk til slutt Frank Kaspersen det lengste strået.

– Jeg gleder meg til å ønske Frank velkommen til Quality Hotel-familien. Gjennom intervjuprosessen har han vist sine kvaliteter i mange forskjellige disipliner, og med lang erfaring fra Radisson Blu på Gardermoen, har han stor kunnskap om markedet, som vil gavne oss, sier Henrik Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Norge.

Klatret stigen

Frank Kaspersen kommer fra Stokmarknes i Vesterålen. Hotellkarrieren startet i resepsjonen på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Han har fra resepsjonen jobbet seg opp i ledelsen, med stillinger som skiftleder, avdelingsleder, hotelldirektør og hotellsjef på Radisson Blu og Park Inn på Gardermoen. Han kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Radisson Blu Hotel Bodø, heter det i en pressemelding fra Quality Hotel.

– Jeg er gleder meg stort til å bli kjent med, og ta del i, giganthotellet Quality Airport Hotel Gardermoen. Det er unikt å kunne gå inn i et ny-renovert og utvidet hotell av slik kvalitet. Jeg håper å tilføre nordnorsk varme, et brennende engasjement, og en støttende stil, som bygger opp under det som allerede er bra, og samtidig åpner opp nye dører, veier og muligheter på Jessheim, sier Kaspersen.

Forelsket i Nordic Choice Hotels

Etter mange år i Radisson, er Kaspersen nå spent på å komme inn i et nytt selskap.

– Nordic Choice Hotels virker tiltrekkende på meg, som et selskap som tør å tenke annerledes. Når hovedpersonen selv tør å ta et standpunkt til Pride, og aktivt støtter LGBTQ-rettigheter, skaper det stolthet og nærhet. Kanskje støter man noen fra seg, men det er verdiene som er viktige, og verdiene som bygger en familie, sier påtroppende hotelldirektør Kaspersen.

Han overtar etter Anne-Margrethe Tveit, som er gått videre som hotelldirektør på Quality Hotel River Station i Drammen, som åpner november 2019.

Fakta om Quality Airport Hotel Gardermoen

Første åpning: 3. desember 1985

Antall rom: 455 stk, 910 sengeplasser

Antall konferanselokaler: 24 fleksible møte- og konferanselokaler – plass til 800 deltagere i storsalen på 700 kvadratmeter. 500 kvadratmeter utstillingsområde.

Parkering: 300 plasser

Restaurant og barer: À la carte-restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept) og GranBar (bar), med shuffleboard og foosbal

Andre fasiliteter: Treningsstudio og utendørsklatrevegg

Foto: Frank Kaspersen, direktør på Quality Airport Hotel Gardermoen. Fotograf: Rune Nilsen, Bodø Nu.