Nærmere 1700 vil jobbe på Clarion Hotel Oslo i Bjørvika

Related Post

Når Clarion Hotel Oslo åpner dørene til sommeren, har 100 av de nye medarbeiderne blitt valgt ut gjennom Talentjakten, som gikk av stabelen søndag 3. mars.

– På Talentjakten ser vi etter personlighet, talent og individualitet. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, heter Ali eller Ola, har lang eller ingen erfaring. I dag ser vi etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Med 255 rom, konferansefasiliteter, restaurant og bar, søker Clarion Hotel Oslo engasjerte medarbeidere, som skal bidra til en uforglemmelige gjesteopplevelse. Hotellet får en unik beliggenhet i Bjørvika, med Operaen og Munchmuseet som nærmeste naboer. Robert Holan, direktør på hotellet, er på utkikk etter kolleger med karakter og personlighet:

– Vi søker et mangfold av mennesker som kan være med på å gi hotellet sjel og skape magi i møtet mellom oss og gjestene våre. Ett av målene med Talentjakten er å gi folk sjansen til å vise frem hvem de er, samtidig som de får en smakebit av vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr, sier Robert Holan i en pressemelding fra Clarion Hotel.

Forrige gang Talentjakten ble arrangert i Oslo, var Ruqia Shiva en av dem som imponerte stort, og landet jobb på Clarion Hotel The Hub, som åpnet 1. mars. Shiva kom til Norge fra Afghanistan med tre små barn, og hotelljobben er hennes første faste jobb i Norge.

– Jeg var veldig nervøs, men så hørte jeg noen rope «Hei folkens!», og det var Petter Stordalen. Jeg visste ikke hvem han var, men ble nysgjerrig og imponert. Da det var min tur til å gå på scenen, repeterte jeg det Petter hadde sagt: «I dag kan være en ny dag for meg. En ny dag i livet mitt». Og det gikk jo bra, sier hun.

Representanter fra ledelsen på Clarion Hotel Oslo, Clarion Hotel sentralt, samarbeidspartnere og kunder, i tillegg til stamgjester, utgjør Talentjaktens jury.

– Juryen er om mulig enda mer spent enn de mange påmeldte, og de vil gjøre sitt ytterste for at deltagerne skal få muligheten til å skinne, sier Robert Holen.

– Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til a? fa? en vei inn i va?r spennende bransje. Vi har behov for a? utvikle og utfordre oss selv, for a? møte nye behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker a? bygge, sier Elisabet Søyland, Director of Passion/HR i Clarion Hotels Norge.

Fakta om talentjakten søndag 3. mars

Talentjakten er et arrangement for rekruttering av 100 nye medarbeidere til Clarion Hotel Oslo, der absolutt alle søkere får mulighet til å komme på intervju.

Arrangert på Clarion Hotel The Hub søndag 3. mars.

Rundt 1500 søkere hadde meldt seg på før søndag formiddag, fra studenter og nyutdannede, til pensjonister som ønsket å jobbe igjen.

Over 1000 stod i kø. Resten fikk muligheten til å presentere seg gjennom video.

Alle søkere fikk to minutter til å presentere seg selv foran en jury, før de leverte CV.

Talentene som går videre fra søndagens Talentjakt, fortsetter på en rekrutteringsprosess bestående av totalt fem trinn, før tilbud om jobb: audition, workshop, dybdeintervju, referansesjekk og kontraktinngåelse.

Juryene bestod av erfarne ledere fra hotell og HR.

I tillegg til audition fikk søkerne oppleve taler, foredrag, live-opptredener og inspirerende innlegg fra Petter Stordalen og ledere fra det nye hotellet.

Foto: Fra talentjakten på Clarion Hotel The Hub søndag 3. mars 2019. Fotograf: Simen Ringen.

Posted in Ukategorisert