Quality styrker satsingen på franchise-drift

Quality Hotel styrker satsingen på franchise-hotelldrift med ansettelsen av Katri Inkerø som ny direktør for kjedens franchise-hoteller og nye prosjekter.

Nordic Choice Hotels er en av Nordens største franchise-givere i hotellbransjen, og er i dag tilknyttet 56 franchise-hoteller på 53 ulike destinasjoner i Norden og Baltikum. I 2018 leverte porteføljen en samlet topplinje på over 2,4 milliarder, som innebærer en vekst på 5,2 prosent fra året før, skriver Quality Hotel i en pressemelding.

Quality Hotel er den kjeden som har størst andel franchise-hoteller, med 23 hoteller i Norge, Sverige og Danmark, og har som mål å øke porteføljen ytterligere i årene fremover.

– Quality Hotel står overfor en spennende reise de neste årene, hvor vi skal ha sterk vekst. Derfor styrker vi teamet, for å sikre at vi ivaretar våre franchise-hoteller på best mulig måte, nå og i tiden fremover. Med sin lange erfaring fra bransjen og gode kjennskap til både Nordic Choice Hotels og Quality Hotel, er Katri Inkerø det åpenbare valget til denne nye rollen, sier Fredrik Ekelund, Senior Vice President, Quality Hotel.

Katri Inkerø har lang erfaring innenfor hotellbransjen – de siste ti årene fra Nordic Choice Hotels, hvor hun har jobbet som Director of Brand & Projects for Quality Hotel sentralt siden 2016.

– Jeg er takknemlig og stolt over å ha fått ansvaret for å bistå våre fantastiske franchise-hoteller, og gleder meg enormt til å komme i gang, slik at jeg blir enda bedre kjent med dem, sier Katri Inkerø, Director of Franchise & Projects, Quality Hotel.

Foto: Katri Inkerø, Director of Franchise & Projects, Quality Hotel. Foto fra Quality Hotel.