Nordic Choice igjen blant Norges beste arbeidsplasser

Under kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 19. mars, havnet Nordic Choice Hotels blant topp ti i kategorien for bedrifter med over 500 ansatte. Kåringen, som holdes for 16. år på rad, baseres på analyser og undersøkelser utført av Great Place to Work.

Det globale konsulent- og analyseinstituttet Great Place to Work jobber med å kartlegge og støtte bedrifter og organisasjoner i utviklingen av gode og bærekraftige arbeidsplasser. Under den årlige kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser, landet Nordic Choice Hotels på sjetteplass, én plass høyere enn i fjor, og er sakte men sikkert på vei mot toppen. I år finner vi også Nordic Choice Hotels på listen i Sverige, som en av landets beste arbeidsplasser, skriver hotellkonsernet i en pressemelding.

– Å være en god arbeidsgiver er en av våre desidert viktigste oppgaver. Både for dem som vil ha sommerjobb og for dem som vil leve livet sitt i hotellbransjen. Derfor jobber vi målrettet med kulturbygging basert på verdiene våre, og applauderer mangfoldet blant våre 16.500 medarbeidere. At vi nå rykker opp på listen over Norges Beste Arbeidsplasser, er en gledelig nyhet, og et bevis på godt samhold og lederskap på våre 195 hoteller i Norden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I juryens begrunnelse trekkes Nordic Choice Hotels’ arbeid med å skape en god kultur for og sammen med medarbeiderne frem som avgjørende. Undersøkelsen rangerer selskaper på bakgrunn av fokuset på mangfold og inkludering, samt at medarbeiderne føler et stort kollegialt samhold og stolthet over arbeidsplassen sin. Blant de 217 virksomhetene som deltok i undersøkelsen, fremheves Nordic Choice Hotels som et arbeidssted som satser på troverdighet og respekt, tillit, rettferdighet og fellesskap.

– Nordic Choice Hotels har markert seg som et selskap som forstår viktigheten av å skape en god kultur på alle nivåer i organisasjonen. Og de fremmer verdiene sine, så vel som tillit og mangfold, på en måte som inspirerer andre selskaper, sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work Norge.

Foto: Petter A. Stordalen på Nordic Choice Hotels’ vinterkonferanse i januar 2019. Foto fra Nordic Choice Hotels.