Vinn danskebåten i 24 timer

Våren 2019 åpner Stena Line for at gjestene selv kan være med og bestemme et temacruise, og få sitt cruise realisert i den prestisjefylte konkurransen Supercruise. Premien består i å utforme sitt eget cruise ved å velge tema på alt fra underholdning til dekor og mat på avgangen 30. august 2019. Vinneren får en luksuslugar, og kan dessuten ta med seg 100 utvalgte venner på cruiset.

– Våre temacruise har økt i popularitet de siste årene, og våre helgeavganger med temaer har godt belegg. Noen av publikumsfavorittene er 90s-cruise, i samarbeid med «We Love the 90s», Rock the Boat, Plumbo-cruise, ABBA-cruise, BygdeRock, samt cruise med folkekjære artister, som Freddy Kalas, Katastrofe, Alex Rosén, Staysman med flere. Nå ønsker vi å åpne opp for at publikum skal kunne komme med forslag på temacruise, og utfordre oss selv på om vi klarer å lage et rått vinnercruise, uansett tema, forteller Ole Herman Kjernsby, Travel Commercial Manager i Stena Line Norge.

Premien går ut på at vinneren får velge temaet på et 24-timerscruise hos Stena Line 30. august i år, på linjen Oslo – Frederikshavn med Stena Saga, innenfor gitte rammer. Stena Line Norge betaler for underholdning, dekor og andre tilpasninger, innenfor et budsjett satt av Stena Line. Vinneren får én Captains Class-lugar, med plass til seg selv og en reisekompanjong, og inntil 100 billetter i standard dobbeltlugar til venner.

– Supercruisevinneren kommer, ved hjelp av oss, til å få tilpasset cruiset, med mål om å lage et skikkelig bra temacruise. Vi regner med å sette av like stort budsjett på dette temacruiset som et vanlig temacruise om bord, fortsetter Kjernsby.

Man kan delta med så mange Supercruise-forslag man vil innen 9. mai 2019. Kampanjestart 04.04.19, klokken 07.00.

www.stenaline.no/supercruise

Foto: Venner på dekk, om bord på et av Stena Lines skip. Foto fra Stena Line Norge.