Ny lufthavndirektør ved Bergen lufthavn

Helge Eidsnes er ansatt som ny lufthavndirektør på Flesland. Han kommer fra stillingen som regionvegsjef i Statens Vegvesen, og har også bakgrunn som brannsjef i Bergen.

– Jeg er svært glad for  at Eidsnes har takket ja til denne stillingen. Han er en meget kompetent og erfaren leder, som har levert gode resultater og har bred kompetanse, både fra operativ drift og på strategisk nivå. Vi ser frem til at han nå skal lede en av Norges viktigste lufthavner, og bidra i konsernledelsen, sier konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen.

– Luftfart, Avinor og Bergen lufthavn er helt avgjørende for både lokal og nasjonal infrastruktur. Jeg går nå fra det ene viktige samfunnsoppdraget til et annet, og ser frem til å bli kjent med en ny bransje og ta fatt på nye utfordringer, sier den påtroppende lufthavndirektøren.

Eidsnes tiltrer stillingen i august.

Foto: Helge Eidsnes, påtroppende lufthavndirektør ved Bergen lufthavn. Foto fra Avinor Bergen lufthavn.