Ny salgsdirektør for TUI i Norden

Peik Martin blir ny salgsdirektør for TUI i Norden etter Morten Flamand, som blir ny administrerende direktør i svenske Mediacom. Martins rolle utvides til å omfatte hans eksisterende rolle som ansvarlig for Transformation & Change samt alt digitalt salg i Norden.

Peik Martin startet sin karriere i TUI i 2008, som administrerende direktør for den finske delen av selskapet, som da gikk under navnet Finnmatkat. I løpet av sin tid hos TUI har han også vært CIO i TUI Group, siden som CIO for Northern Region, som inkluderer TUIs nordiske markeder, Storbritannia og Irland. Det er roller som har gitt ham bred erfaring innen tverrfaglig lederskap, digital endringsledelse samt god forståelse for de ulike nordiske markedene. Han tiltrer sin nye rolle i august 2019.

– Vi har sterkt fokus på digitalisering, og Peik er den perfekte kandidat for denne rollen. Han har vist at han er en dyktig internasjonal leder, som har god kjennskap til våre digitale salgskanaler og våre nordiske markeder, sier Alexander Huber, administrerende direktør for TUI Nordic.

Peik Martins hovedfokus for den nye rollen er å videreutvikle kundeopplevelsen og fortsette å drive den digitale utviklingen innen salg.

– TUIs digitale salgsteam gjør en fantastisk jobb. De plukker opp trender tidlig og engasjerer stadig flere kunder på våre nordiske markeder. Jeg ser frem til å jobbe med å videreutvikle en kundeopplevelse i verdensklasse, og fortsette å forme fremtidens reiser, sier Peik Martin.

TUIs nåværende salgsdirektør, Morten Flamand, startet sin karriere i TUI i 2014, og går over i rollen som administrerende direktør for Mediacom i Sverige.

– Mortens karriere i TUI er et perfekt eksempel på at TUI skal være et «Great place to grow». Man begynner hos oss, får muligheten til å utvikle seg, og gjør karriere internt, for så å utvide horisonten internt eller eksternt om man ønsker det. Dersom Morten ønsker å komme tilbake til reisebransjen i fremtiden, så er han hjertelig velkommen tilbake til oss, sier Huber.

Foto: Peik Martin, ny salgsdirektør i TUI i Norden. Foto fra TUI.