Thomas Cooks hotellfond vokser med tre nye oppkjøp

Thomas Cook Group, som Ving er en del av, kunngjør at hotellfondet Thomas Cook Hotel Investments (TCHI) har kjøpt tre nye eiendommer, inkludert et av selskapets flaggskiphoteller, Casa Cook på Kos. Oppkjøpene betyr at fondet nesten har doblet porteføljen til ni eiendommer på et drøyt år.

De tre nye eiendommene består av hotellene Sunwing Arguineguin på Gran Canaria, med 252 rom, Casa Cook Kos, med 100 rom, og en tomt på Kos hvor det planlegges å bygge et nytt hotell under Cook’s Club-konseptet, som er Thomas Cooks siste konsept-tilskudd.

TCHI ble lansert i mars 2018, med fem hoteller, som et joint venture sammen med selskapet LMEY. Med de nye hotellene har fondet nå til sammen 2500 rom, inkludert dem som er under bygging. I neste trinn planlegges oppkjøp av 10-15 hoteller innen 2021.

Fondet har som ambisjon å bidra til at Thomas Cook styrer flere av sine egne hoteller, og samtidig fokuserer på å investere i muligheter i Hellas, Spania og rundt Middelhavet. I sommer åpner fondet sitt første nye prosjekt, Casa Cook i Ibiza.

Om Thomas Cook Group Plc.

Thomas Cook Group Plc. er et av verdens ledende selskaper for fritidsreiser, med 22 millioner kunder og en omsetning på 9,6 milliarder kroner i forrige regnskapsår, 21.000 ansatte og 200 egne hoteller.

Om Thomas Cook Hotels & Resorts

Thomas Cook Hotels & Resorts er hotellavdelingen til Thomas Cook-gruppen. De har i dag nesten 200 hoteller spredt over åtte hotellkonsepter. Med over 40.000 rom på 47 destinasjoner er de en av verdens 40 største hotellbedrifter.

Foto: Parti fra Casa Cook på Kos. Foto fra Ving Norge.